x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Rośliny strączkowe » Fasola po bretonsku

Fasola po bretonsku
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00szklanka/i fasola Jas
» 1.00łyźka/i cukier
» 2.00ząbek czosnek
» 1.00sztuka cebula duza
» 250.00gram kielbasa i boczek
» 1.00puszka/i pomidory
» sol, pieprz, ostra papryka, tymianek


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. 2 Std. Min.
Okres odpoczynku
ca. 12 Std. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Na noc zalac fasolke woda. Nastepnie gotowac do miekkosci ok. 1-1,5 godziny w tej samej wodzie.
2 Na oleju podsmazyc cebule kielbase, boczek i czosnek. Na koniec dodac pomidory bez skorki albo(koncentrat) i przyprawami dosmakowac. Dusic okolo 10-15 minut.
3 Wymieszac z fasola i jeszcze chwile pogotowac. ... i serwowac
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Ryż z parówką i sosem Fasolka po bretońsku Rogaliki z ciasta fancuskiego Szaszłyki z mięsa mielonego Ryba z grilla Babeczki z kaszy mannej Awokado z krewetkami Słodki puchar Śledź w śmietanie Sałatka z serem Ayam goreng Kurczak w papilotach Sałatka z kalafiorów Salata z indykiem Zupa awokado Rosół z zielonym groszkiem i ryżem Kluski w sosem śmietanowo szpinakowym Ostre skrzydełka Sernik na zimno z truskawkami Jajecznica z pomidorami Pieczone jabłka Pasta z tuńczyka i selera naciowego Rosyjska sałatka Ciasto bananowe Ciasto bananowe Gruszka zapiekana w bekonie Sałata głowiasta z jogurtem i rzeżuchą Kluchy z twarogiem i kapustą kiszoną szaszłyki rybne z warzywami Sałatka arbuzowa
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas