x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Europa » Polska » Pierogi

Pierogi
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00sztuka jajka
» 1.00sztuka cukier waniliowy
» 1.00szklanka/i maka
» 45.00gram ser bialy
» maslo i bulka tarta


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Rozdzielamy zoltka od bialek ktore ubijamy na sztywna piane.
2 Ser z cukrem waniliowym rozgniatamy widelcem, dodajemy make i zoltka. Na koniec dodajemy ubite bialko.
3 Ciasto dzielimy na czesci i na posypanej maka stolnicy albo stole formujemy ruloniki (jak na kopytka) i kroimy jak kopytka.
4 Wrzucamy na gotujaca wode i gotujemy do momentu gdy wyplyna na powierzchnie wody. Polewamy roztopionym maslem z bulka tarta (na patelni)
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym Sos tysiąca wysp Słodki puchar Surówka z ogórkiem Suwlaki Przepis na jagodzianki Mus pomaranczowy na bialym winie Pulpety rybne Kaczka faszerowana Tapenada z suszonych pomidorów Pyszne warzywa Sałatka z serem feta i boczkiem Rolady z warzywami Fasolka po Egipsku Krem ze szparagów Zupa migdałowa Gołąbki w sosie paprykowym Ciastka francuskie Roladki z kurczaka ze szpinakiem i mozzarellą Szybka sałatka Jak usmażyć wątróbkę drobiową Sałatka ziemniaczana z ogórkiem Liny w śmietanie Pizza z brokułami Roladka z szynką wędzoną i papryką Quesadillas z farszem chili con carne Borek z mięsem mielonym i feta Sałatka letnia Placki bananowe Paszteciki vol au vent
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas