x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Drób » Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich

Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00łyźka/i tymianku
» 1.00łyźka/i bazyli
» 1.00łyźka/i rozmarynu
» 1.00łyźka/i oliwy z oliwek
» 1.00sztuka cytryny
» 2.00łyźeczka/i cukru
» 2.00sztuka jabłek
» 2.00sztuka marchwi
» 1.00sztuka kapusty pekińskiej
» 1.00kg ziemniaków
» 1.00łyźka/i majeranku
» 2.00łyźeczka/i pieprzu
» 3.00sztuka piersi z kurczaka


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ziemniaki obrać, pokroić i ugotować.
2 Pierś z kurczaka oczyścić, podzielić na pół, obtoczyć w przyprawach.
3 Piersi z kurczaka smażyć na patelni.
4 Kapustę pekińską posiekać, oddać startą na tarce marchew i jabłka. Całość zalać sokiem z cytryny, oliwą z oliwy i dwoma łyżkami cukru. Całość wymieszać.
5 Pierś z kurczaka podawać z ziemniakami i surówką.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sok malinowo-miętowy Ryż na słodko Krem z grzybów Pomidory pod pierzynką Gulasz z warzywami Kurczak po grecku z pieczonymi ziemniakami Przepis na kruche ciasteczka z marmoladą Pasta jajeczna Kurczak z czosnkiem po prowansalsku Rosół chiński Placki tortilla Koktajl z borówką i malinami Placki ziemniaczano-marchewkowe Surówka z papryką i czerwoną fasolą Jajko na szpinaku Shake truskawkowy Zapiekanka z ziemniaków na smalcu Chinskie warzywa z ryżem Surówka z rzeżuchą Sałatka z kurczakiem i grzankami Sałatka z kiełbasą Sałatka letnia Fasolka po bretońsku Pieczone udka kurczaka w miodzie i chilli Portugalskie słodkie tosty Naleśniki z kurczakiem z grosa Ser feta na ostro Ostry sos meksykanski Polski schabowy Genewski sos
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas