x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Drób » Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich

Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00łyźka/i tymianku
» 1.00łyźka/i bazyli
» 1.00łyźka/i rozmarynu
» 1.00łyźka/i oliwy z oliwek
» 1.00sztuka cytryny
» 2.00łyźeczka/i cukru
» 2.00sztuka jabłek
» 2.00sztuka marchwi
» 1.00sztuka kapusty pekińskiej
» 1.00kg ziemniaków
» 1.00łyźka/i majeranku
» 2.00łyźeczka/i pieprzu
» 3.00sztuka piersi z kurczaka


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ziemniaki obrać, pokroić i ugotować.
2 Pierś z kurczaka oczyścić, podzielić na pół, obtoczyć w przyprawach.
3 Piersi z kurczaka smażyć na patelni.
4 Kapustę pekińską posiekać, oddać startą na tarce marchew i jabłka. Całość zalać sokiem z cytryny, oliwą z oliwy i dwoma łyżkami cukru. Całość wymieszać.
5 Pierś z kurczaka podawać z ziemniakami i surówką.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Placki kanadyjskie Koktajl bananowo arbuzowy Kotlety schabowe po amerykańsku Lekka sałatka owocowa z miodem Cielęcina z frytkami Surówka z papryką i czerwoną fasolą Naleśniki z bananem i śmietaną Greckie suflaki Krewetki ze świeżym szpinakiem Makaron z pomidorami Pyszne paróweczki Letnie pomidorki Pasta al Tonno Soufflè z gruszkami Sałatka ziemniaczana Delikatna jajecznica Sałatka Curry Rolady z warzywami Przepis na gulasz z marchwią Makaron z kiełbasą w sosie paprykowym na ostro Wiosenny koktajl Brokuły w piwnym cieście Paróweczki zapiekane serem Serek wiejski z owocami Carpaccio rybne z kawiorem Risotto z groszkiem i bekonem Grillowana pierś z kurczaka na sałatce Rzodkiewkowa pasta Krwawa Mary Pomidory nadziewane serem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas