x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na ciepło » Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico

Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico
Składniki obliczone na Porcji
» 4.00 Gruszki
» 8.00plaster Bekonu
» 20.00dekagram Rukoli
» 20.00dekagram Pieczarek świeźych
» 1.00łyźka/i pestek słonecznika
» 4.00łyźka/i Octu Balsamico
» 4.00łyźeczka/i Oliwy
» 1.00łyźeczka/i Musztardy słodiej
» pieprz i sól


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico




/ Zdjęcie
Autor: Puschi Puh
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 To szybkie, smaczne i bardzo proste danie zrobi każdy: Gruszki obieramy i przekrawamy na połówki, potem wykrawamy gniazda nasienne. Każdą połówkę zawijamy w jeden plasterek boczku i troszeczke pieprzymy. Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico
2 Piekarnik nastawim na 180· i piecze 15-20 minut - aż boczek będzie chrupki i gruszki miękkie.
3 Między czasie myjemy Rukolę i suczymy delikatnie. Teraz dressing: Miksujemy Balsamico, musztardę, oliwę, sól i pieprz. Teraz pieczarki naleźy pociąc w bardzi cienke plasterki i wymieszac z rukolą i dressingiem. Odstawic. Pesti te słonecznika na suchej patelni pogrzać aź się zarumieją. Teraz na ładne talerze ułoźyć sałatke, ciepłe gruszki ułoźyc na sałatce i posypać pesteczkami. Smacznego!
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sałatka z mozarellą i sosem tysiąca wysp Pasta łososiowa z ogórkiem kiszonym Ziemniak z grilla Fasolka po bretońsku Klopsy zapiekane boczkiem, mozarella i sosem pomidoro smietanowym Jajko na szpinaku Pikantna zupa z mielonym Wieprzowina z warzywami Shake truskawkowy Sałatka z parówki z octem balsamicznym Tiramisu Sałatka ogórkowa Jajko ze szpinakiem Leczo Buraczki Ayam goreng Naleśniki z kurczakiem z grosa Portugalskie słodkie tosty Ruska zupa buraczkowa Tureckie kofty - klopsy tureckie z czosnkiem Zebra Tosty z parówką i masłem Chili con carne Kotlety z karkówki Kanapki y wafli ryzowych Koktajl pomidorowo-jogurtowy Ogórki iszone z chili Leczo z cukinii z ziemniakami Sos z jabłkiem i chrzanem Drożdżowe bułki
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas