x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Desery » Ciepłe desery » Beza

Beza
Składniki obliczone na Porcji
» 2sztuka białka
» 120gram cukru
» 1szczypta soli


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. 1 Std. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Beza




/ Zdjęcie
Autor: Anna Kolibaj
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Do białek dodać szczyptę soli ubij je na sztywno. Podczas ubijania dodaj nie wielką ilość cukru.
2 Ubitą masę przełóż do rękawa cukierniczego z okrągłą lub karbowaną końcówką i uformuj nie wielkie bezy na blasze wyłożonej pergaminem.
3 Wstaw na mniej więcej godzinę do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni. Obniż temperaturę lub całkowicie wyłącz na kilka minut, jeżeli będą rumienić się zbyt szybko.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Kotlety mielone z grilla Makaron z owocami morza Przepis na koktajl Szparagi w bułce tartej Zielony makaron z sosem Placki z płatek owsianych Surówka z selera i jabłka Kluski lane na mleku Zapiekanka z piersi z indyka w sosie śmietanowym Surówka z kiszonej kapusty Kurczak na słodko Sałatka królewska Fasolka szparagowa z pieczarkami Kokosanki Tortilla z kurczakiem Pikantne leczo Czekoladowe kulki Domowy jogurt naturalny Galaretka winogronowa z czerwonymi owocami Bagietka francuska Placek jogurtowy z malinami Wołowina w sosie Makaron z serem Ostry sos meksykanski Babka na wielkanoc Risotto z kurczakiem i pomidorami Tarta z rabarbarem Uda z kurczaka w sosie paprykowo-miodowym Placki tortilla Schab zapiekany z ananasem i serem + frytki
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas