x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na zimno » przepis na pesto z bazylii

przepis na pesto z bazylii
Składniki obliczone na Porcji
» 3szklanka/i świeżych listków bazylii
» 1/2szklanka/i orzeszków piniowych - lekko prażonych
» 3łyźka/i startego parmezanu
» 1/3szklanka/i oliwy extra vergine
» sól morska
» 1ząbek czosnka


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • przepis na pesto z bazylii




/ Zdjęcie
Autor: Puschi Puh
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Kochani, marzyl mi sie dzis pyszny domowy pesto :) CUdownie sie udalo, a o to przepis: W blenderze miksujemy przez chwilkę bazylię i czosnek oraz sól morska. Następnie dodajemy orzeszki, parmesan oraz połowę oliwy i znów przez kilka sekund miksujemy. Na koniec dodajemy pozostałą oliwę i miksujemy aż powstanie gładkie pesto - smacznego :)
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Pomidory z feta Shake na lato Prawdziwy hamburger po amerykańsku Kapusta z boczkiem i ziemniakami Faszerowane warzywa Jogurt naturalny z malinkami Domowy smalec z kiełbasą Zupa z łososia Naleśniki z kurczakiem z grosa Kurki z ryżem Rogaliki z ciasta fancuskiego Biała kaszanka z grilla Naleśniki z malinami i twarogiem, smażone na maśle Paszteciki vol au vent Ryba z zapiekanymi ziemniakami Śniadanko Salatka z parmezanem i krewetkami Kisiel cytrynowy Pieczony dorsz z chrzanem Surówka z rzodkiewki Śledziowy tatar ze szczypiorkiem Ryba zapiekana w śmietanie Ostry sos meksykanski Łosoś w panierce Żurek z klopsami Risotto Przekąski z ogórków Roladka z szynką wędzoną i papryką Krem z dyni Tortilla z kurczakiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas