x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Obiady » Jak zrobić zupę grzybową

Jak zrobić zupę grzybową
Składniki obliczone na Porcji
» 25gram grzybów suszonych (najlepiej prawdziwków)
» 4 ziemniaki
» 1 Ząbek Czosnku
» 1 marchewka
» 1 Mała cebulka
» 200mililitr/y  śmietany 22%
» sól, pieprz
» troche boczku
» 2 Kiełbasy Białe


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Jak zrobić zupę grzybową




/ Zdjęcie
Autor: Puschi Puh
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Grzyby namocz na kilka godzin, a następnie potnij w kawalki. Ziemniaki, marchewke, cebule, kielbase biala i boczek tniemy w kosteczki male. Teraz gotujemy wpierw grzyby, cebule i marchew w dobrze osolonej wodzie. Ziemniaki dorzuć do zupy w momencie, gdy marchewka stanie się miękka.
2 Całość gotujemy do miękkości ziemniaków. Nastepnie osobno smazymy boczek z kielbasa az sie zarumieni i odstawiamy na bok.
3 Teraz sa dwie opcje: Dodajemy do zupy kielbase, boczek i smietanke, mieszamy i doprawiamy - gotowe! Lub: Bledujemy zupe i po miksowaniu zupy (teraz jest krem) dodajemy kielbaske i boczek oraz smietane. Ta wersja ja preferuje. Doprawiamy jeszcze dobrze i smacznego!
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Rosół przepis tradycyjny Serca w sosie śmietanowo koperkowym Biała kiełbasa w sosie piwnym Sos francuski Purre jabłkowo - ziemniaczane Sałatka orientalna Kurczak z rożna Kuskus z warzywami przepis na pesto z bazylii Kotlety mielone z mięsa mieszanego Wędzony łosoś z truskawkami Surówka Fasolowa pekinka Pieczone uda Pulpety w sosie pomidorowym Ciastka francuskie Ryba w soli Sos berneński Krem z grzybów Kluski w sosem śmietanowo szpinakowym Ciasto marchewkowe Bulgur z warzywami Tarta porzeczkowa Mięso mielone z warzywami w sosie pomidorowym Ruloniki z kurczaka Jajecznica z parówką Łazanki Szparagi z czosnkiem Chinski kurczak na słodko kwaśno Surówka z rzeżuchą Leczo
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas