x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Dania z ryby » Ryba po węgiersku

Ryba po węgiersku
Składniki obliczone na Porcji
» 900.00gram ryba
» 1.00szczypta sól
» 4.00łyźka/i mąka
» 1.00łyźka/i margaryna
» 1.00sztuka cebula
» 1.00szklanka/i woda
» 4.00łyźka/i koncentrat pomidorowy
» 1.00szklanka/i śmietany
» 1.00sztuka cytryna
» 3.00szczypta mielona papryka
» 3.00łyźka/i cukier


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
normalne
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ryby oczyścić, podzielić na małe płaty, posolić i opruszyć mąką .
2 Ryby usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
3 Obrać cebulę, posiekać i zarumienić na oleju. Dodać do tego mąkę i zasmarzyć całość.
4 Dolać wodę, koncentrat pomidorowy, usmażone ryby i zagotować .
5 Dolać do wszystkiego śmietanę i sok z całej cytryny.
6 Doprawić cukrem, solą, pieprzem i papryką.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Liny w śmietanie Ziemniaki z oliwą i solą Sałatka z papryki Pasta z tuńczyka Duszona kiszona kapusta Żeberka miodowo-musztardowe Krewetki z sosem czosnkowym Ciasto brzoskwiniowe Bagietka francuska Ryż z parówką i sosem Zapiekanka ziemniaczana Bułeczki Dip pietruszkowo - czosnkowy Sałatka warzywna Pyszny puchar Turecki Bulgur lub Kisir Lekka sałatka z moreli Surówka z jabłek i marchwi Surówka Fasolowa pekinka Dynia w śmietanie Kaczka faszerowana Wołowina w sosie Ser feta na ostro Curry z kalafiora Pyzy z mięsem i bigosem Sos z jabłkiem i chrzanem Konfitura ze śliwek Zupa kalafiorowo ziemniaczana Włoski kalafior z pomidorami Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas