x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Dania z ryby » Ryba zapiekana w śmietanie

Ryba zapiekana w śmietanie
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00kg Ryby
» 5.00łyźka/i Startego sera
» 2.00szczypta Soli
» 4.00łyźka/i Mąki
» 1.00szklanka/i Mleka
» 1.00szklanka/i Śmietany


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 5 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ryby oczyścić, posolic, opruszyc mąką i obsmażyć na oleju.
2 Przełozyc do naczynia w którym będzie zapiekana ryba.
3 Sos : Makę wymieszać z mlekiem, wlać śmietanę posolic.
4 Ryby zalać sosem, posypac serem i zapiec ok. 10 ? 15 min.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Mus brzoskwiniowy Fasolka szparagowa Czekoladowe kulki Mizeria z koperkiem Sałatka z drobno posiekanych pokrojonych warzyw Tarta budyniowo - jagodowa Jajecznica z pieczarkami Naleśniki z parówką Szparagi z czosnkiem Śledź w śmietanie Pleśniak Pieczarki w cieście francuskim Sałatka egipska Fasolka po bretońsku Faszerowana kaczka Pudding z jabłek Sos beszamelowy Grillowane osmiorniczki na ruccoli Naleśniki z bolonese Surówka z kalarepy Pieczone banany Rybne pulpety Sałatka z kiełbasą Ryba cytrynowa Bagietka francuska Tosty z parówką i masłem Pasta łososiowa z ogórkiem kiszonym Pulpety z pieczarkami Sałatka z oliwkami Dip chilli
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas