x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Sposób przygotowania » Impreza i Grill » Zielony sos

Zielony sos
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00łyźka/i posiekanego szpinaku
» 250.00mililitr/y majonezu
» 1.00łyźeczka/i natki z pietruszki
» 2.00sztuka ogórka kiszonego
» 1.00szczypta soli
» 1.00łyźeczka/i soku z cytryny


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 5 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Wszystkie składniki posiekać i połączyć.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Ogórkowo-serowa sałatka Zupa brokułowa Kotlety mielone Dukkah Czosnkowe spaghetti Sałatka z kapustą pekińską Chiński makaron z warzywami Sernik na czarnym spodzie Falafel Gofry z malinami Surówka z ogórkiem Jak zrobić zupę grzybową Faszerowane ziemniaki z jogurtem naturalnym Frittata z sosem pomidorowym Mielone w sosie paprykowym z ryżem Fasolka szparagowa polana bułka tartą Kebab turecki Brownies Kurczak z kokosem i mango Zupa ziemniaczana Szparagi z szynką i sosem Śledziowa sałatka z rukolą Sos berneński Placki kanadyjskie Wiśniowa nalewka Sernik gotowany Wiosenne kanapki Chleb turecki Naleśniki z kurczakiem z grosa Sałatka z szynką i jajkiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas