x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na ciepło » Naleśniki z dżemem

Naleśniki z dżemem
Składniki obliczone na Porcji
» 250.00mililitr/y wody gazowanej
» 250.00mililitr/y mleka
» 250.00gram mąki
» 1.00szczypta soli
» 1.00słoiczek dżemu np. truskawkowego


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 5 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Naleśniki z dżemem




/ Zdjęcie
Autor: aagaa93
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Mąkę, mleko, wodę i sól wymieszać.
2 Ciasto nalać na rozgrzaną patelnię i usmażyć naleśniki.
3 Na gotowe naleśniki nałożyć dżem i złożyć.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Pyszna surówka Ziemniaki czosnkowe Sos pomidorowy Sałatka z pomidorków Ziemniak z grilla Surówka z pietruszki Owocowe orzeźwienie Surówka z selera Tiramisu Sałatka ziemniaczana Ciastka z czekoladą Surówka na szybko Koktajl bananowo-malinowy Kurczak z jarzynami w tortilli Tort węgierski Klopsy w sosie słodko kwaśnym Faszerowane ziemniaki z jogurtem naturalnym Sałatka z pomidorami Suflet czekoladowy Owsianka na mleku z miodem Przekąski francuskie Gulasz drobiowy Pyzy z mięsem Kurczak na słodko Pieczony filet z lososia Sałatka egipska Jajecznica z łososiem ŁOSOŚ W CYTRYNOWYM SOSIE Pieczarki w cieście francuskim Tureckie kofty - klopsy tureckie z czosnkiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas