x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Obiady » Parzucha

Parzucha
Składniki obliczone na Porcji
» 4.00szklanka/i wywaru drobiowego
» 1.00pęczek włoszczyzny
» 1.00sztuka kapusty
» kg ziemniaków
» 2.00sztuka liścia laurowego
» 3.00sztuka ziela angielskiego
» 1.00łyźka/i pieprzu
» 3.00łyźeczka/i koperku


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Parzucha




/ Zdjęcie
Autor: aagaa93
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Do wywaru dodać obrana, oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę, ziemniaki, kapustę. Dolać wodę i gotować.
2 Zupę doprawić.
3 Zaciągnąć śmietaną z mąką po wyłączeniu, przyprawić koperkiem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Omlet z kiełbasą i pomidorami Sałatka z mozarellą Bigos Tiramisu Zapiekanka z ziemniakami i mielonym Sałatka ziemniaczana z koperkiem Sałatka z papryki Koktajl marchwiowo- pomarańczowy Łazanki Warzywa z boczkiem Sałatka ogórkowa Warzywa z grilla Ryba cytrynowa Zebra Dukkah Turecki Bulgur lub Kisir Surówka z kapustą i kiełkami Krem z zielonego groszku Zupa pomidorowa pszybka Guacamole przepis Faszerowane ziemniaki z jogurtem naturalnym Makaron z pomidorami Bezalkoholowe truskawkowe tiramisu Konfitura ze śliwek Sałatka z kapustą chińską i marchewką Przepis Babka w polewie lukrowej Polski schabowy Sos winegret z miodem Zupa na upały Koktajl pomidorowo-jogurtowy
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas