x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Sposób przygotowania » Pasty na chlebek » Pasta rybna

Pasta rybna
Składniki obliczone na Porcji
» 5.00łyźka/i masła
» 10.00dekagram jabłek
» 20.00dekagram śledzia


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Śledzia oczyścić i pokroić.
2 Jabłka obrać, umyć i zmielić.
3 Masę wymieszać z masłem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico Placki bananowe Sałatka z wędzonym kurczakiem Suflet czekoladowy Tortilla z szynką Pierogi Krakersy na słodko Pikantna zupa z mielonym Sałatka z kalafiorów Sałatka z brzoskwiniami Kurczak piri - piri Mięso mielone z marchewką i groszkiem Zupa szpinakowa Sałatka z śledziem Sałatka owocowo - serowa Omlet z dżemem malinowym Surówka z rzodkiewki Ostra sałatka z białej fasolki Szybka pizza Musaka Tort z malinami Chleb z otrębami Makaron z łososiem w jogurcie Barszczyk z uszkami Sałatka z papryki Omlet z bananami i sosem pomarańczowym Ziemniaki z ziołami, czosnkiem i odrobiną skórki z cytryny Szparagi z czosnkiem Kule z nadzieniem morelowym Fasolka po bretońsku
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas