x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Obiady » Fasolka szparagowa z pieczarkami

Fasolka szparagowa z pieczarkami
Składniki obliczone na Porcji
» 200.00gram pieczarek
» 200.00gram fasolki zielonej
» 3.00ząbek czosnku
» 1.00sztuka cebuli
» 2.00szczypta soli
» 1.00łyźka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Fasolkę i pieczarki, oczyszczmy, kroimy i gotujemy do miękkości.
2 Doprawiamy solą i pieprzem oraz drobno posiekanym czosnkiem.
3 Posiekaną cebulkę podsmażamy na patelni i dodajemy do całości.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Karkówka z pieczarkami Surówka z cebulą i porem Rosół chiński Chłodnik z jabłek Spaghetti z krewetkami Ryba z zapiekanymi ziemniakami Sałata głowiasta z jogurtem i rzeżuchą Chleb kanadyjski Jak usmażyć wątróbkę drobiową Zapiekanka ziemniaczana Gnocchi - podstawowy przepis Młoda kapustka z koperkiem Koktail mleczno-pomarańczowy Sos do jajek Pierś z kurczaka owijana szynką Kluchy z twarogiem i kapustą kiszoną Ryba cytrynowa Placki ziemniaczane z cukinią i marchwią Cannelloni Deserserowy z marakująi mango Koktajl mango & kiwi Pancakes z jeżynami Ciasto truskawkowo-rabarbarowo-orzechowe Pomarańczowy napój Czekoladowe ciasto z serem mascarpone Surówka na szybko Mazurek makowo-kokosowy Śledziowa sałatka z rukolą ŁOSOŚ W CYTRYNOWYM SOSIE Faszerowana kaczka
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas