x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Obiady » Gulasz z brzoskwiniami

Gulasz z brzoskwiniami
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00kg mięsa ( wołowiny )
» 20.00sztuka suszonej brzoskwini
» 4.00łyźeczka/i octu winnego
» 3.00łyźka/i czosnku granulowanego
» 6.00łyźka/i oliwy
» 3.00łyźka/i pietruszki
» 2.00szczypta soli
» 1.00łyźeczka/i cynamonu
» 1.00łyźeczka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Mieso pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.
2 Morele polać ostem winnym i odstawić do namoczenia.
3 Do smażonego mięsa dodać morele, pokrojony czosnek, pzyprawić i dodać pietruszkę.
4 Całość dusić.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Jajecznica z parówką Surówka z białej kapusty z papryką Frytki Pulpety z drobiu Szpinakowa pieczeń Klopsy zapiekane boczkiem, mozarella i sosem pomidoro smietanowym Truskawkowy dżem z imbirem Marynowany hermelin Sałatka hawajska Truskawki w biszkopcie Spaghetti z sezamem Zapiekanka z mielonym, ziemniakami i szpinakiem Szparagi w bułce tartej Kebab turecki Drożdżowe bułki Surówka FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ Kurczak z warzywami na parze Japoński rosół Piersi kurczaka na słodko - kwaśno Gołąbki z sosem pomidorowym Sałatka z krewetkami i rukolą Sałatka z rzodkiewką Sałatka warstwowa "Gyros" Mięso kebab Pulpety rybne Jak usmażyć wątróbkę drobiową Portugalskie Kale soup Placki kanadyjskie szaszłyki rybne z warzywami
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas