x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na zimno » Konfitura ze śliwek

Konfitura ze śliwek
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00kg śliwek
» 1.00opakowanie żelfix
» 2.00szklanka/i cukru


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Konfitura ze śliwek




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Śliwki należy wypestkować,obrać, wrzucić do garnka i gotować z cukrem do momentu rozpadnięcia się.
2 Do całej masy dodać żelfix i włożyć do słoików.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sernik z brzoskwiniami Włoska sałatka z pieczarek Zupa meksykanska Bigos wiosenny Paluchy czosnkowo - serowe Wołowina z warzywami Jajecznica z łososiem Sałatka z bazylią Pleśniak Kurczak w sosie śmietanowo-pieczarkowym Australijska ziemniaczana sałatka Sałatka warzywna z kiełbasą Serek wiejski z owocami Zupa serowa z grzankami Jajecznica z parówką Sałatka warstwowa "Gyros" Kuskus z warzywami Pyzy z mięsem Ryż z parówką i sosem Przepis Spaghetti Carbonara Sos francuski Zupa rybna na wigilię Sałatka ryżowa Ciastka z budyniem i czekoladą Czosnkowe spaghetti Azjatycka sałatka Ryż z mlekiem kokosowym Fale dunaju Sałatka z buraczano- orzechowa Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas