x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Drób » Paszteciki vol au vent

Paszteciki vol au vent
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00szklanka/i bulionu rosołowego
» 2.00łyźka/i masła
» 2.00liście laurowe
» 1.00sztuka cebuli
» 100.00gram grzybów
» 2.00ząbek czosnku
» 3.00łyźka/i wina białego
» 1.00łyźka/i mąki
» 2.00sztuka piersi z kurczaka
» 50.00mililitr/y śmietany 36 %
» 1.00łyźka/i musztardy
» 2.00szczypta soli
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 4.00łyźka/i pietruszki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
normalne
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Bulion z liściem laurowym podgotować.
2 Grzyby smażyć na maśle z grzybami. Na kilka minut wrzucić czosnek.
3 Do całości dodać mąkę i smażyć.
4 Wszystko zalać winem i chwile dusić.
5 Pierś z kurczaka pokroić w plastry i ugotować.
6 Na patelnie dodać bulion.
7 Dodać śmietanę i musztardę.
8 Całość przyprawić i dodać pietruszkę.
9 Do foremek nałożyć zawinięte plastry kurczaka tak aby było miejsce do farszu, w puste miejsce nałożyć farsz i piec w piekarniku około 10 min.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Zapiekane pierożki z kurczakiem Fasolka szparagowa z pieczarkami Kisiel cytrynowy Pulpeciki zapiekane w oleju z frytkami Sałatka ryżowa Zapiekanka z piersi z indyka w sosie śmietanowym Kurczak w sosie śmietanowo-pieczarkowym Genewski sos Owsianka ze śliwką Kompot wiśniowy z cytryną Sałatka buraczano-rybna Naleśniki z twarogiem, rzodkiewką i szczypiorkiem Sałatka włoska Bawarka Pomidory z feta Sałatka z wędzonym kurczakiem Sernik z brzoskwiniami Pleśniak Żurek z kiełbasą Sałatka owocowo - serowa Greckie suflaki Ostry sos meksykanski Sos śmietanowo koperkowy z jajkiem Frytki z jajkiem i surówką Kurczak Słodko Kwaśny Buraczki z miodem Paluszki serowe Spaghetti z krewetkami Ciasto czekoladowe Czosnkowe frytki
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas