



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Barszcz ukraińskiSkładniki obliczone na Porcji » 1.00ząbek czosnku
» 3.00sztuka liścia laurowego
» 6.00łyźka/i fasoli
» 4.00sztuka buraków
» 3.00sztuka udka
» 1.00pęczek włoszczyzny
» 3.00sztuka ziemniaków
» 2.00łyźka/i pietruszki
» 4.00łyźka/i koncentratu pomidorowego
» 100.00mililitr/y śmietany 18 %
» 2.00łyźka/i mąki
» 2.00szczypta soli
» 3.00łyźeczka/i pieprzu
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. 1 Std. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
prosteAutor:
Kucharka2012
/ Zdjęcie Autor: Kucharka2012 Recenzje: 0 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Fasolę zamoczyć na całą noc. 2 Następnego dnia ugotować ze szczyptą soli. 3 Do dużego garnka nalać 3/4 wody, wrzucić kurczaka i gotować do miękkości. 4 Buraki ugotować i zetrzeć na tarce, ziemniaki pokroić i ugotować. 5 Do garnka z kurczakiem dodać starte buraki, ziemniaki, fasolę, pokrojoną włoszczyznę i przyprawy. 6 Gotować całość przez około 20 min. 7 Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy, śmietanę z mąką i gotować 5 min. 8 Wszystko wymieszać i dodać pietruszkę.
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: