x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Świąteczny stół » Gołąbki z ziemniakami

Gołąbki z ziemniakami
Składniki obliczone na Porcji
» kg ziemniaków
» 2.00łyźeczka/i pieprzu
» 4.00łyźka/i koperku
» 1.00słoiczek koncentratu pomidorowego
» 8.00plaster kapusty
» kg mięsa mielonego
» 1.00woreczek ryżu
» 2.00łyźka/i zagęszczonej śmietany
» 2.00szczypta soli


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Gołąbki z ziemniakami




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ziemniaki, obrać, pokroić i ugotować.
2 Ryż ugotować według zaleceń.
3 Mięso mielone wymieszać z ryżem.
4 Na każdy plaster kapusty nałożyć kulkę mięsa mielonego z ryżem, zawinąć i smażyć na patelni.
5 Koncentrat pomidorowy wymieszać z przyprawami i śmietaną. Podgrzać w garnku.
6 Na talerz nałożyć ziemniaki, gołąbka polanego sosem. Całość posypać koperkiem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Kotlety z karkówki Sałatka letnia Sałatka z piersi kurczaka Sałatka z buraczano- orzechowa Steak na sałatce z rukoli Frytki i leczo z kurczakiem Szpinakowa pieczeń Belgijskie naleśniki Zupa brokułowa Naleśniki z dżemem i lodami Jak usmażyć wątróbkę drobiową Fasolka szparagowa w bułce tartej Turecka zupa z czerwonej soczewicy - Mercimek Çorbası Fasola po bretonsku szaszłyki rybne z warzywami Ziemniaki czosnkowe Pulpety z drobiu Gołąbki z sosem pomidorowym Szaszłyki z grilla Surówka z pietruszki Bułeczki z budyniem Greckie suflaki Parówki po meksykańsku Przekąski francuskie Fasolka szparagowa Gofry przepis podstawowy Smażona wątróbka Knedle z morelami Ryż na słodko Koktajl bananowo-malinowy
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas