x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Sposób przygotowania » Przetwory » Ryba w słodkiej zalewie octowej

Ryba w słodkiej zalewie octowej
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00sztuka cebuli
» 10.00filety  rybne
» 2.00litr/y wody
» litr/y octu
» 1.00szklanka/i cukru
» 3.00sztuka liścia laurowego
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 4.00sztuka ziela angielskiego
» 1.00szklanka/i mąki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Filety rybne pokroić w duże kawałki, obtoczyć w mące i smażyć na patelni.
2 Włożyć do słoika.
3 Wodę, ocet, cukier, przyprawy i cebulę zagotować.
4 Gdy zalewa wystygnie wlewamy do słoika i zamykamy.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Faszerowane warzywa Tosty zapiekane Zupa z Kalafiorem i cukinia Sałatka warzywna w ziemniakach Shake truskawkowy Dip paprykowy (ostry) Placki tortilla Zupa koperkowa Sałatka z tuńczyka Purre jabłkowo - ziemniaczane Paella z Kurczakiem i Krewetkami Rolada z grzybami Shake na lato Ciasto bananowe Śledzie w sosie czosnkowym Jajecznica po japońsku Karkówka z pieczarkami Gruszka zapiekana w bekonie Omlet z owocami leśnymi Meksykański omlet Ziemniaki pieczone z serem Pieczarki w cieście francuskim Fasolka szparagowa z pieczarkami Faszerowane ziemniaki z boczkiem Naleśniki z serem i kiwi Fasolka po bretońsku Ryba w słodkiej zalewie octowej Pizza Pulpeciki w sosie pomidorowym Kotlety z kurczaka
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas