x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Dania z ryby » Panierowana panga

Panierowana panga
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00kg pangi
» 4.00szczypta soli
» 2.00sztuka jajka
» 1.00szklanka/i płatków kukurydzianych
» 1.00łyźeczka/i czosnku
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 3.00łyźka/i oliwy


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Pangę posolić.
2 Płatki kukurydziane rozdrobnić.
3 Jajko rozbełtać z przyprawami.
4 Rybę moczyć w jajku, następnie panierować płatkami i smażyć na patelni z oliwą.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Wołowina w sosie Dip czosnkowy Australijska ziemniaczana sałatka Twaróg z rzodkiewką Twaróg brzoskwiniowy Mus brzoskwiniowy Jak robic placki ziemniaczane Zrazy z cebulą frytki z kurczakiem i warzywami Biała kaszanka z grilla Liny w śmietanie Surówka marchewkowo- buraczana Chłodnik z botwinki Sałatka z kaszy bulgur Jaja z łososiem w galareci. Salatka z kukurydza Muffiny czekoladowe Pyszna surówka Sałatka hawajska Uszka z mięsem Lekka sałatka z moreli Roladki z tortilli z pastą jajeczną Parówki z kartofel salat Zapiekanka z mielonym Kanadyjska kawa Fasolka po bretońsku Sałatka z kiełbasy Kluchy z twarogiem i kapustą kiszoną Sok malinowo-miętowy Surówka z rzodkiewki
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas