x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Przekąski na impreze » Pasztet z pieczarkami

Pasztet z pieczarkami
Składniki obliczone na Porcji
» 15.00sztuka pieczarek
» 1.00łyźka/i szczypiorku
» 25.00dekagram pasztetu
» 1.00szczypta soli
» 1.00łyźka/i masła
» 1.00łyźeczka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Pasztet wymieszać z masłem, szczypiorkiem, solą i pieprzem.
2 Pieczarki obrać, usunąć trzonki i nałożyć pasztet do każdego kapelusza.
3 Pieczarki nałożyć na tacę i zapiekać 10 min w 170 C.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Kompot z jabłek Kotlety mielone Domowy przecier pomidorowy Mięso mielone z warzywami w sosie pomidorowym Pasta jajeczna Faszerowane ziemniaki z boczkiem Jajecznica z łososiem Ciastka z owocami Pyszne warzywa Pomidory z feta Pieczone uda Sałatka wiedeńska Mielone z sosem tzatziki Zupa migdałowa Smażona kaszanka Marynowany kurczak z bazylią Zupa serowa z grzankami Sałatka hawajska Sałatka fit Miód pitny Placki ziemniaczano-marchewkowe Krupnik z żołądkami Sałata głowiasta z jogurtem i rzeżuchą Pasta rybna Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico Szparagi z masłem Bakłażany faszerowane mięsem Ryba cytrynowa Śledzie w sosie czosnkowym Krem ze szparagów
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas