



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Zupa awokadoSkładniki obliczone na Porcji » 1.00sztuka cebuli
» 2.00szklanka/i bulionu rosołowego
» 2.00sztuka awokado
» 3.00sztuka pomidorów
» 1.00sztuka limonki
» 200.00gram sera białego
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 2.00szczypta soli
» 100.00gram sera żółtego
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
prosteAutor:
Kucharka2012
/ Zdjęcie Autor: Recenzje: 0 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Posiekaną cebulę podsmażamy w garnku. 2 Dodajemy bulion, pomidory pokrojone w kostkę,awokado, sok z limonki i przyprawy. 3 Wszystko gotujemy. Dodajemy biały ser. 4 Ugotowaną zupę nalewamy do miseczek, posypujemy żółtym serem.
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: