x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Arabia » Arabia » Fasolka po Egipsku

Fasolka po Egipsku
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00łyźeczka/i pieprzu
» 2.00sztuka cebuli
» 1.00łyźka/i oliwy
» 2.00sztuka papryki czerwonej
» 1.00opakowanie białej fasoli
» 3.00szczypta soli
» 1.00łyźka/i curry


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 12 Std. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Fasolę zamoczyć na całą noc w wodzie.
2 Następnego dnia fasolę gotować w wodzie.
3 Paprykę pokroić w paski i dodać do fasoli.
4 Cebulę posiekać i podsmażyć na oliwie. Do cebuli dodać odcedzoną fasolę i paprykę.
5 Całość przyprawić i wymieszać.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Domowy smalec z kiełbasą Shake truskawkowy Turecka zupa z soczewicy z cytryną Zapiekanka z szpinakiem i ziemniakami Kulki z wieprzowiny Flaczki wołowe Tarta porzeczkowa Placek jogurtowy z malinami Sałatka z ogórkami i kapustą Sushi Kalafior z bułką tartą i masełkiem Sos francuski Kurczak piri - piri Surówka z papryką i czerwoną fasolą Frytki z jajkiem i surówką Pyszne kanapki Zupa brokułowa Naleśniki z twarogiem, rzodkiewką i szczypiorkiem Sałatka owocowo - serowa Sos nuoc chan Pasta śledziowa z jajkami Sos tysiąca wysp Zapiekanka ziemniaczana ze szpinakiem Fajita z wieprzowiny Portugalskie słodkie tosty Surówka z pietruszki Parówki po holendersku Kluski z twarogiem i boczkiem Schab zapiekany z ananasem i serem + frytki Letnie pomidorki
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas