x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na ciepło » Deser po Portugalsku

Deser po Portugalsku
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00sztuka bagietki
» 1.00szklanka/i mleka
» 1.00szklanka/i cukru
» 2.00łyźka/i oliwy
» 1.00sztuka jajka
» 2.00łyźeczka/i cynamonu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Bagietkę pokroić w plastry.
2 Mleko wymieszać z cukrem, jajkiem i cynamonem.
3 W otrzymanym sosie namoczyć bagietkę i smażyć na patelni do momentu zarumienienia się.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Twaróg z rzodkiewką Mus pomaranczowy na bialym winie Portugalska sałatka Sałatka warzywna w ziemniakach Chinskie warzywa z ryżem Tort śmietankowo ananasowy Musaka wegetariańska Sos berneński Ryba w soli Gulasz z piersi kurczaka w sosie paprykowym Guacamole przepis Wędzony łosoś z truskawkami Klopsy z ziemniakami Sałatka ryżowa Kolorowa sałatka z winegret Zupa awokado Sałatka z piersi kurczaka Faszerowane warzywa Dip curry Szparagi z czosnkiem Nalesnik z kurczakiem i sosem czosnkowym Czekoladowe ciasteczka Smażona kaszanka z cebulką Pulpety rybne Mus brzoskwiniowy Tuńczyk z curry Golonka z musztardą Konfitura pomidorowo-brzoskwiniowa Sałatka z krewetkami i rukolą Krewetki ze świeżym szpinakiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas