x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Dania z warzyw » Włoska sałatka z pieczarek

Włoska sałatka z pieczarek
Składniki obliczone na Porcji
» 10.00sztuka pieczarek
» 1.00łyźka/i soku z cytryny
» 3.00szczypta soli
» 1.00łyźka/i majeranku
» 2.00łyźka/i oliwy
» 1.00łyźeczka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Pieczarki pokroić, smażyć na oliwie, całość przyprawić.
2 Usmażone pieczarki włożyć do miski i wystudzić.
3 Całość polać sokiem z cytryny.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Fasolka szparagowa Ciastka z czekoladą Ciastka z toffi Musaka Meksykański omlet Bigos z grzybami Łazanki Makaron żytni razowy z sosem pomidorowym i kurczakiem Deser lodowy z truskawkowym musem Ogórki chilli Jaja faszerwoane tuńczykiem Jajka faszerowane boczkiem, majonezem i żółtkiem Sałatka fit Dżem tuskawkowo czekoladowy Polski schabowy Sałatka z soczewicą Pierś z kurczaka w ziołach prowansaldzkich Musaka Kotlety schabowe po amerykańsku Omlet z owocami leśnymi Shake na lato Mus czekoladowy Surówka obiadowa z zielonej sałaty Krem serowy Pieczarki w cieście francuskim Gulasz z kluskami Tort bezowo - śmietanowy Cebule faszerowane Ryż z mlekiem kokosowym Jak ugotować ryż
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas