x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Sałatki i suroweczki » Sosy i Dipy » Sos berneński

Sos berneński
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00sztuka cebuli
» 2.00łyźka/i octu winnego
» 1.00szczypta soli
» 100.00gram masła
» 2.00sztuka jajka
» 1.00łyźeczka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Jajka ugotować.
2 Masło rozpuścić.
3 Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle.
4 Do masła i cebuli dodać żółtka, ocet winny, pieprz i sól.
5 Całość wymieszać.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Surówka z pietruszki Dip paprykowy Żurek z kiełbasą Babka czekoladowa Szaszłyki z kurczaka Sałatka z grejpfrutem Kotlety ziemniaczane z sałatka z łososiem Sałatka gyros Pomidorki ze szpinakiem Ryba w soli Burrito Sałatka do mięs Zapiekanka z boczkiem Chleb kanadyjski Żurek z klopsikami Beza Zupa marchewkowa light Marynowany hermelin Owsianka na mleku z miodem Wieprzowina z warzywami Surówka Leniwe Dżem tuskawkowo czekoladowy Krwawa Mery Chili con carne przepis Pasta z tuńczyka Ciasteczka czekoladowe Sałatka z tuńczyka Krupnik Jajecznica z parówką
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas