x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Desery » Słodkości - Desery » Tort bezowo - śmietanowy

Tort bezowo - śmietanowy
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00opakowanie śmietany kremówki
» 1.00opakowanie mascarpone
» 1.00opakowanie biszkoptu tortowego
» 10.00łyźka/i cukru pudru
» 1.00plaster bezy
» 4.00łyźka/i cukru waniliowego


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Tort bezowo - śmietanowy




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Śmietanę ubić z 2 łyżkami cukru waniliowego.
2 Mascarpone wymieszać z cukrem waniliowym.
3 Biszkopt nasmarować kremem mascarpone.
4 Nałożyć następny plaster i nasmarować śmietaną, zostawić 1/4 śmietany.
5 Na całość nałożyć plaster bezy. Boki posmarować śmietaną i posypać cukrem pudrem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Zupa rybna na wigilię Mus pomaranczowy na bialym winie Pieczony filet z lososia Sos winegret z miodem Kaczka faszerowana Deser po Portugalsku Pasta jajeczna Tort z malinami Paróweczki zapiekane serem Wołowina po pekińsku Kurczak Słodko Kwaśny pascha owocowa Kotlety z piersi z kurczaka z sosem pieczarkowym Żeberka miodowo-musztardowe Sałatka z tuńczyka Sałatka egzotyczna Sos do śledzia FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ Sok z czarnego bzu z pomarańczą Zalewa Awokado z krewetkami Koktajl brzoskwiniowo - pomarańczowy frytki z kurczakiem i warzywami Portugalskie Kale soup Surówka z selera i pietruszki Czekoladowe naleśniki z bananami Surówka Truskawki pod pierzynką Zupa ziemniaczana Sałatka z kurczakiem i jogurtem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas