x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na ciepło » Pieczarki z nadzieniem

Pieczarki z nadzieniem
Składniki obliczone na Porcji
» 15.00sztuka pieczarek
» 3.00szczypta soli
» 1.00łyźeczka/i bazylii
» 15.00plaster sera mozarela
» 1.00łyźeczka/i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Pieczarki oczyścić, uciąć ogonki i podsmażyć.
2 Ogonki przyprawić.
3 Nałożyć do kapeluszy z pieczarek, położyć plaster mozareli i zapiec 15 min w 170 C.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Kotlety schabowe po amerykańsku Biała kaszanka z plackami ziemniaczanymi Sok marchwiowo-jabłkowy Sałatka z serem feta Rogaliki Fajita z wieprzowiny Fasolka z sałatą Sałatka do mięs Jak usmażyć wątróbkę drobiową Delikatna jajecznica Ryż z parówką i sosem Sałatka z drobno posiekanych pokrojonych warzyw Kotlet schabowy z ziemniakami Makaron z łososiem w jogurcie Zupa brokułowa Czekoladowe kulki Jaja faszerwoane tuńczykiem Purre jabłkowo - ziemniaczane Polski schabowy Ziemniak z grilla Pizza z salami Guacamole przepis Czosnkowe frytki Sernik polski! Salatka z kukurydza Przekąski z ogórków Pieczone ziemniaki Dip paprykowy (ostry) Frittata z sosem pomidorowym Owsianka kakaowo-bananowa
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas