x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Sałatki i suroweczki » Sosy i Dipy » Biały sos

Biały sos
Składniki obliczone na Porcji
» 8.00łyźka/i masła
» 1.00szklanka/i bulionu rosołowego
» 6.00łyźka/i mąki
» 1.00szklanka/i śmietany
» 1.00łyźka/i koperku


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Bulion gotować, dodać masło i śmietanę.
2 Zaciągnąć mąką i dodać koperek.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Bagietka z mięsem Szaszłyki z kurczakiem i warzywami Łosoś w sosie sojowym Sos czosnkowy Zupa na upały Sos pomidorowy Zapiekanka z ziemniakami, mięsem mielonym,szpinakiem i mizerią Ruska zupa buraczkowa Ciasto marchewkowe Kurczak w sosie śmietanowo-pieczarkowym Omlet z kiełbasą i pomidorami Shake truskawkowy Sałatka z ananasem Zupa ziemniaczana Uszka z mięsem Australijska ziemniaczana sałatka Cebularz Francuskie paluszki Ziemniak z grilla Pasta rybna Surówka z pora Śniadanko Surówka z selera i pietruszki Bakłażany z papryką Konfitura jabłkowa Tarta budyniowo - jagodowa Surówka z białej kapusty z papryką Rogaliki z ciasta francuskiego Krwawa Mery Zupa rybna na wigilię
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas