x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Azja » Japonia » Sadzone po japońsku

Sadzone po japońsku
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00sztuka jajka
» 2.00łyźeczka/i octu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Jajka ugotować na twardo.
2 Ugotowane i obrane jajka polać octem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Przekąski z ogórków Chinskie warzywa z ryżem Letnie pomidorki Pieczona papryka z czosnkiem Guakamole Sałatka z serem feta i boczkiem Pasta rybna Fasolka szparagowa Ciasto brzoskwiniowe Lazania ze szpinakiem Rosół przepis tradycyjny Jogurt z owocow mrozonych Surówka z jabłek i marchwi Truskawkowy dżem z imbirem Sałatka warzywna Szybka sałatka Placki z owocami Zupa rybna na wigilię Koktajl jabłkowo-arbuzowy Smażona kiełbasa w sosie korniszonowym Naleśniki z bananem i śmietaną Gołąbki z sosem pomidorowym Kotleciki lub Pulpeciki z ryby Malinowy koktajl Krewetki w sosie pomidorowym Dip chilli Surówka na szybko Tarta z mięsem mielonym Bakłażany faszerowane mięsem Skrzydełka w miodzie.
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas