x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Azja » Japonia » Sadzone po japońsku

Sadzone po japońsku
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00sztuka jajka
» 2.00łyźeczka/i octu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Jajka ugotować na twardo.
2 Ugotowane i obrane jajka polać octem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sałatka orientalna Tortilla z szynką Zupa serowa z grzankami Naleśniki z dżemem Ciastka z czekoladą Sałatka rybno - paprykowa Schabowy z jajkiem i frytki Krewetki w sosie śmietanowym Pieczone ziemniaki z tymiankiem Sałatka z brzoskwiniami Babeczki z kaszy mannej Kibbeling snack Ciastka francuskie Roladki śmietankowo czekoladowe Zapiekanka z piersi z indyka w sosie śmietanowym Łazanki Śledzie ze sliwkami Serek Feta w panierce Schab w cieście Jak ugotować ryż Mieszana sałatka owocowa Sałatka arbuzowa Sałatka z fetą Czekoladowe ciasto z serem mascarpone Tiramisu Szparagi z masłem Buraczki Chleb turecki Bułeczki Biała kiełbasa w sosie piwnym
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas