x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na zimno » Koktajl jabłkowo-arbuzowy

Koktajl jabłkowo-arbuzowy
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00kg jabłek
» 3.00łyźeczka/i miodu
» 30.00dekagram arbuza
» 1.00łyźeczka/i cynamonu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Jabłka obrać, usunąć gniazda, dodać arbuz i całość zmiksować.
2 Dodać miód i cynamon.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Carpaccio rybne z kawiorem Mini kebaby na patyku Przekąski francuskie Spaghetti Bolognese Omlet z szparagami Mięso mielone z marchewką i groszkiem Rosyjska sałatka Pieczone udka kurczaka w miodzie i chilli Smalec domowy Klopsy z ziemniakami Ryba cytrynowa Ziemniaczki z serem warzywami Tort śmietankowo ananasowy Zupa szpinakowa Bagietka z mięsem Tort śmietanowy z truskawkami Zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym Schab w cieście Fasolka po Egipsku Babka z białek Naleśniki z twarogiem Kurczak w cieście naleśnikowym Sałata głowiasta z jogurtem i rzeżuchą Serek waniliowy z rodzynkami Ostry dip turecki Ryż na mleko z cynamonem MARCHEWKA ZASMAŻANA Ziemniaki z ziołami, czosnkiem i odrobiną skórki z cytryny Sałatka z krewetkami i rukolą Deser po Portugalsku
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas