x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Europa Wschodnia » Kuchnia bałkańska » Ziemniaki po węgiersku

Ziemniaki po węgiersku
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00kg ziemniaków
» 3.00łyźka/i masła
» 1.00łyźeczka/i soli
» 4.00sztuka cebuli
» 250.00mililitr/y śmietany
» 2.00łyźeczka/i słodkiej papryki
» 1.00łyźeczka/i ostrej papryki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ziemniaki obrać, pokroić, osolić, zalać wrzątkiem i gotować 5 min.
2 Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle.
3 Całość przyprawić i dodać ziemniaki.
4 Zalać śmietaną i gotować jeszcze 15 min.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Duszona kiszona kapusta Japoński rosół Tort śmietanowo owocowy Wołowina z brokułami po chińsku Paróweczki zapiekane serem Roladki drobiowe z szynką i szpinakiem Zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym Ryż na mleko z cynamonem Lekka sałatka z moreli Surówka z pomarańczą i papryką Koktajl brzoskwiniowo - pomarańczowy Pierogi Sałatka warzywna Naleśniki z twarogiem Curry z kalafiora frytki z kurczakiem i warzywami Karkówka z pieczarkami Banany w mleku kokosowym Smażone bakłażany z jogurtem i czosnkiem Bułeczki Chili con carne Zupa gulaszowa Pieczone ziemniaki z tymiankiem Sałatka egipska Genewski sos Makrela z Warzywami Ciastka z dżemem Wędzony łosoś z truskawkami Pieczarki z nadzieniem Bawarka
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas