x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Wieprzowina » Leczo przepis babci

Leczo przepis babci
Składniki obliczone na Porcji
» 4.00 papryki
» 5.00 pomidorow
» 1.00kg parowek wieprzowych, lub resztek kielbasy
» 2.00łyźka/i masla
» 5.00łyźka/i przecier pomidorowy
» 2.00kostke/i rosolowe
» 1.00łyźka/i papryki mielonej slodkiej
» 30.00 pieczarek
» sol i pieprz
» 3.00 cebule
» 1.00ząbek czosnku
» 1.00 lisc laurowy
» 1.00łyźka/i mąki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Leczo przepis babci




/ Zdjęcie
Autor: Lolo Schneider
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Wszystkie warzywa dobrze umyc i pociac w male kawaleczki. Cebulke i czosnek posiekac drobno. Paroweczki pokroic w plasterki lub kostki. Leczo przepis babci
2 Na masle usmazyc cebule i czosnek ok 2 min. na zloto. Dodac parowki i smazyc dalsza minute. Dodac reszte warzyw i zalac z 0,75 litrem wody. Dodac kostki rosolowe i wszystkie przyprawy. Wymieszac i gotowac ok. 40 minut na niskiej temperaturze. Leczo przepis babci
3 Na koncu doprawić do smakujeszcze raz pieprzem, papryką mieloną i cukrem. Potem zagęścić mąką i zagotowac na 3 minuty ponownie. Smacznego! Leczo przepis babci
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Mielone z cukinią po turecku FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ Bułeczki Naleśniki z malinami i twarogiem, smażone na maśle Mazurek makowo-kokosowy Leniwe Surówka obiadowa z zielonej sałaty Makaron żytni razowy z sosem pomidorowym i kurczakiem Sałatka z kiełbasy Koktajl brzoskwiniowy Pierogi z kapustą i grzybami Zapiekanka z ziemniakami, mięsem mielonym,szpinakiem i mizerią Jajecznica z czosnkiem Ryba z grilla Ryż na mleko z cynamonem Risotto z groszkiem i bekonem Sałatka rybno - paprykowa Brownies Omlet z truskawkami Bulgur z warzywami Naleśniki z bolonese Sałatka gyros Smażone parówki z cebulą i serem Pieczony filet z lososia Sałatka z kalafiorem Kartofel salat Puree ziemniaczane Pyszne warzywa Faszerowane warzywa Babka czekoladowa
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas