x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na zimno » Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00kg fasolki szparagowej
» 1.00szklanka/i bułki tartej
» 1.00kostke/i masła


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Fasolka szparagowa




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Fasolkę oczyścić i ugotować.
2 Ugotowaną fasolkę odcedzić, nałożyć do miski i dodać masło.
3 Fasolkę posypać bułką tartą.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Bagietki Sałatka z ananasem Rosół Sałatka z kozim serem Leniwe Dukkah Sałatka na zimę Zupka gulaszowa Pleśniak Turecki Bulgur lub Kisir Ziemniaki z karkówką Pomarańczowy napój Zupa z węgorza Sałatka z rzodkiewką Zupa cebulowa Roladka z szynką wędzoną i papryką Chili con carne Jajka sadzone MARCHEWKA ZASMAŻANA Zielony makaron z sosem Chleb turecki Muffinki czekoladowe z bananami według Nigelli Sałatka z kapustą chińską i marchewką Zupa szpinakowa Kurczak w winie Sałatka z makaronem Sałatka z lodami Smażone skrzydełka w panierce Jogurt z miodem i orzechami Tort śmietanowy z truskawkami
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas