x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Afryka » Algeria » Dukkah

Dukkah
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00szklanka/i orzechów
» 2.00łyźka/i kolendry
» 4.00szczypta soli
» 1.00szklanka/i sezamu
» 1.00łyźeczka/i kminku
» 3.00szczypta pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Orzechy prażyć na patelni razem z sezamem.
2 Uprażone orzechy i sezam wrzucić do miski, zmiksować.
3 Dodać przyprawy i wymieszać.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Bagietka z mięsem Sałatka warstwowa "Gyros" Falafel Surówka z jabłkiem i kalarepą Spaghetti z sezamem Mielone z sosem tzatziki Brokuły w piwnym cieście Kalafior z bułką tartą i masełkiem Babka pomarańczowo - waniliowa Kurczak po wietnamsku Kluski z twarogiem i boczkiem Sałatka z mandarynkami i szynką Bezalkoholowe truskawkowe tiramisu Sałatka z pomidorami Likier cukierkowy Sałatka z truskawkami i kurczakiem Chili con carne Pierś z kurczaka owijana szynką Sałatka z bazylią Ciasto jogurtowe z lodami Jajko na szpinaku Tort czekoladowo śmietanowy Kartofel salat Portugalska sałatka Tapenada z suszonych pomidorów Barszcz Polski Deser lodowy z truskawkowym musem Zapiekanka z boczkiem Pasta z tuńczyka Ziemniaki z ziołami, czosnkiem i odrobiną skórki z cytryny
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas