x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Obiady » Pulpety z pieczarkami

Pulpety z pieczarkami
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00łyźeczka/i pieprzu
» 1.00łyźeczka/i soli
» 1.00kg mięsa mielonego
» 1.00sztuka cebuli
» 1.00kg pieczarek
» 1.00szklanka/i bułki tartej
» 1.00sztuka jajka


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Pulpety z pieczarkami




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Mięso mielone wymieszać z jajkiem, pieprzem, solą, i 1/2 szklanki bułki tartej.
2 Posiekać cebulę i dodać do mięsa.
3 Z mięsa ulepić kulki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni.
4 Pieczarki, obrać, pokroić i smażyć na patelni.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Przekąski francuskie Babka na wielkanoc Włoskie ziemniaki z peperoni Kotlety z karkówki Gulasz z kluskami Tarta porzeczkowa Frittata z sosem pomidorowym Sok porzeczkowy Jajecznica z serkiem topionym Zapiekanka z ziemniaków na smalcu Surówka z kapusty pekińskiej Fasolka po bretońsku Gulasz z warzywami Sałatka z bazylią Jak usmażyć wątróbkę drobiową Sos brokułowy z kurczakiem Jajko ze szpinakiem Barszcz Polski Pasta jajeczna Ziemniaki z oliwą i solą Ryba po azjacku Sałatka z truskawkami i kurczakiem Pasta rybna Zupa truskawkowa Łosoś z granatem i szpinakiem Surówka bordowa Pieczone uda Zrazy z cebulą Jajecznica z pieczarkami Makaron sojowy z wołowiną i warzywami
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas