x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Świąteczny stół » Gruszka zapiekana w bekonie

Gruszka zapiekana w bekonie
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00sztuka bułki
» 2.00sztuka gruszki
» 1.00sztuka słonecznika łuskanego
» 2.00sztuka pieczarek
» 4.00plaster bekonu
» 2.00łyźka/i oliwy
» 2.00szklanka/i szpinaku


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Gruszka zapiekana w bekonie




/ Zdjęcie
Autor: Kucharka2012
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Gruszki obrać, przekroić na pół i wydrążyć środek.
2 Pieczarki obrać, drobno pokroić i podsmażyć. Dodać szpinak.
3 Gruszki owinąć bekonem i piec 20 minut przy 200°.
4 Szpinak z pieczarkami nałożyć na talerz, dodać gruszki w bekonie.
5 Całość posypać słonecznikiem.
6 Podawać ze świeżą bułką.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Placki z płatek owsianych Jajecznica Afrykańskie danie jednogarnkowe Sałatka z tuńczyka Koktajl brzoskwiniowo-ananasowy Dip pietruszkowo - czosnkowy Fasolka z sałatą frytki z kurczakiem i warzywami Gulasz z warzywami Pulpety z drobiu Ciastka z budyniem i czekoladą Belgijskie naleśniki Ziemniaki z ziołami, czosnkiem i odrobiną skórki z cytryny Babeczki Cebularz Sernik z zurawina Serca w sosie śmietanowo koperkowym Koktail mleczno-pomarańczowy Mielone z kaszą Sos agrestowy Parzucha Falafel Kotlety z karkówki Bagietki Krwawa Mery Mielone w sosie paprykowym z ryżem Śledzie w sosie śmietanowym Babka Przepis na jagodzianki Włoskie ziemniaki z peperoni
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas